Christophe Hollebeke

Kyzoe, onze nieuwe hosting partner


Na jarenlang te hebben samengewerkt met Antagonist voor de hosting van onze websites die ik ontwikkel en onderhoud, ben ik sinds kort overgestapt naar een nieuwe hosting partner

Na jarenlang te hebben samengewerkt met Antagonist voor de hosting van onze websites die ik ontwikkel en onderhoud, ben ik sinds kort overgestapt naar een nieuwe hosting partner, nl. Kyzoe hosting. Goede en betrouwbare hosting is van essentieel belang, dit vooral voor de klant als voor mij als webdesigner. Daar internet-technologie enorm snel evolueert, doe ik regelmatig onderzoek naar betrouwbare hosting die ook goede support biedt. Hierbij speelt prijs/kwaliteit een zeer grote rol.

Beide hostingbedrijven hebben een zeer goede reputatie en zeer scherp geprijst. Uiteindelijk heb ik voor Kyzoe gekozen, daar dit bedrijf toch net iets meer biedt voor een nog scherpere prijs. Zowel Kyzoe als Antagonist zijn hostingbedrijven die geschikt zijn voor allerhande websites, webshops, webapps, en cms systemen, zoals Joomla, Drupal, en natuurlijk ook het door Webkust.be gebruikte WordPress,… . Niet onbelangrijk om te weten is dat Kyzoe zeer veel aandacht besteed aan WordPress beveiliging; een van de voordelen daarvan is dat wij als developers minder plugins moeten installeren. Kyzoe biedt ook een zeer efficiënt beheer systeem voor ip adressen ( je krijgt als PRO klant zelfs je eigen IP) en beschik je over meer werkgeheugen per website. Om mijn keuze te verduidelijken heb ik hieronder een vergelijkende tabel gepubliceerd tussen beide hostingpartners.

Kyzoe.hosting heeft daarnaast ook lets encrypt geïmplementeerd op de servers, zodat je ook nog eens gebruik maakt van de voordelen van een met SSL beveiligde website (SEO, Security), het mooie van dit alles is dat de extra opties zoals bruteforce attack, SSL ook nog eens gratis zijn!